Au3 design biedt meerdere diensten aan die elkaar versterken. Wat is een website zonder foto's of logo? En een marketing campagne voer je tegenwoordig online. Maar welke kanalen kun je het beste inzetten en hoe bereik je je publiek? Dit zijn allemaal onderdelen waar we samen naar gaan kijken. Het kan snel en simpel!

Website design

Een goede website is belangrijk. Maar wat is een goede website? Ik geloof dat een goede website overzichtelijk is en een duidelijke boodschap overbrengt. Verder is het van belang dat deze altijd bereikbaar is, mobiel perfect werkt en vindbaar is. Heb je je eigen teksten en foto's? Perfect; dan gebruiken we deze in het ontwerp. Zo niet, werken we samen aan de creatie van de look en feel die je wilt overbrengen. De teksten passen we aan aan de doelgroep.

Social media

Nu heb je reeds een fijne website maar wil je je bereik vergroten of je verdiensten uitbreiden. Kijk dan naar de mogelijkheden die Social Media je bieden. Verkopen kan tegenwoordig bijvoorbeeld ook via Instagram. Een webshop is dus niet altijd noodzakelijk. En via Facebook kun je campagnes voeren die je in kunt plannen zodat deze automatisch posten op de ingestelde momenten. Ook hier kan Au3 design in adviseren of creƫren zodat de juiste tools worden ingezet voor het juiste doel.

Enkele voorbeelden van social media campagnes:
Social media kan worden gebruikt om producten aan te bieden maar kan ook als doel hebben om bijvoorbeeld meer volgers te verkrijgen en nieuwe klanten aan te spreken. Je kunt je campagnes richten op selectieve doelgroepen (leeftijd, interesses etc.). Het is een manier om direct met je klanten te communiceren buiten de boodschap op de website om.

Fotografie

Foto's zeggen soms meer dan tekst. Sterke foto's zijn dan ook erg belangrijk. Ze bepalen de sfeer van het beeld en brengen een boodschap over. Tegenwoordig kun je online heel wat mooie plaatjes vinden. En vaak nog gratis ook! Maar misschien heb je eigen producten die je graag wil tonen op de website of binnen campagnes. Ook daar help ik graag. Samen selecteren we de beste foto's. Ik ben pas tevreden als de klant dat is!

Enkele voorbeelden van foto's:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram